150 g haricot verts
150 g peultjes
150 g sugar snaps
150 g tuinerwten (diepvries)
50 g pecannoten (baukje)
1 el (walnoten)olie
3 el olijfolie mild
2 el citroensap
1 tl mosterd
1 tl honing
(zee)zout
versgemalen peper
Haricot verts, peultjes en sugar snaps schoonmaken. Pecannoten in droge koekenpan roosteren en dan grof hakken. In ruime schaal dressing kloppen van olie, citroensap, mosterd en honing. Op smaak brengen met zout en peper.
In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Haricot verts ca. 2 minuten koken. Sugar snaps, peultjes en bevroren erwten toevoegen. Water opnieuw aan de kook brengen, nog ca. 3 minuten laten koken tot alle peulvruchten beetgaar zijn. Groenten in vergiet laten uitlekken en door dressing scheppen. Pecannoten erover strooien. Eetsmakelijk!