Carlijn's kookboek

150 g haricot verts 

150 g peultjes 

150 g sugar snaps 

150 g tuinerwten (diepvries)

50 g pecannoten (baukje) 

1 el (walnoten)olie 

3 el olijfolie mild

2 el citroensap 

1 tl mosterd 

1 tl honing 

(zee)zout 

versgemalen peper

 

Haricot verts, peultjes en sugar snaps schoonmaken. Pecannoten in droge koekenpan roosteren en dan grof hakken. In ruime schaal dressing kloppen van olie, citroensap, mosterd en honing. Op smaak brengen met zout en peper.

In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Haricot verts ca. 2 minuten koken. Sugar snaps, peultjes en bevroren erwten toevoegen. Water opnieuw aan de kook brengen, nog ca. 3 minuten laten koken tot alle peulvruchten beetgaar zijn. Groenten in vergiet laten uitlekken en door dressing scheppen. Pecannoten erover strooien. Eetsmakelijk!