Carlijn's kookboek

Couscous met spinazie, courgette, feta en gehakt

120 gram couscous
1 groentebouillonblokjes
1 courgette
125 gram bladspinazie
25 gram feta
10 gram blanke rozijnen
zout/peper
komijn
kurkuma 
cayennepeper
koriander

Bereiden
Zet water op (0.5 l) en maak bouillon. Snij de courgette in blokjes. Was de spinazie. Wel de rozijnen. Rul het gehakt en kruid het met bovenstaande kruiden en evt. kruiden naar keuze. Voeg de courgette toe. Maak de couscous met bouillon en een beetje olie. Voeg de spinazie op het laatst toe aan de gehaktmix, voeg 2 min. later ook de couscous, rozijntjes en feta toe en roer alles door elkaar. Nog 3-4 minuutjes goed roeren, en klaar!

- Kan ook met diepvriesspinazie, in dat geval eerst de spinazie ontdooien in bv de magnetron