Carlijn's kookboek

•15 champignons 

•100 gram room kruidenkaas (paturain, philadelphia)

•75 gram gerapste kaas (oude of parmezaanse is ook lekker)

•4 eetlepels gehakte bieslook, vers of uit diepvries of 1theelepel gedroogd 

Verwarm de oven voor op 200 graden

Veeg de champignons goed schoon met een zachte borstel. Draai de stelen er uit en hak deze fijn in een kom. Snij een dun randje van het hoedje zodat de opening wat groter wordt (alleen het zachte gedeelte) en schraap de sporen (zwarte gedeelte) eruit. Snijd deze ook fijn en voeg deze toe aan de stelen.

Meng de gehakte champignonsstelen met 3 eetlepels van de basilicum, 50 gram van de kaas en de kruidenkaas.  

Vul de hoedjes met dit mengsel en serveer ze bestrooid met bieslook en de gerapste kaas. Plaats de champignons voor ong 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. 

Ook lekker als voorgerecht (ong 3 stuks pp)