Carlijn's kookboek

1 pak grote wraps

kruidenkaas (bv philadelphia of paturain)

Gerookte kipfilet of gerookte zalm

Komkommer of tomaat

ijsbergsla

OF

Baslamico dressing

Rosbief (boterham vlees)

Rucola

Pijnboompitjes

Kaas

 

Zorg dat je een nieuw pak wraps gebruikt (dus niet uit de vries omdat ze dan niet flexibel genoeg zijn)

Smeer de wrap in met kruidenkaas (of balsamicodressing)

Leg op iets meer dan de helft de kipfilet of zalm (of de rosbief)

Leg in een brede laag de ijsbergsla (of rucola)

Leg in het midden de komkommer of tomaat (of de pijnboompitjes en kaas)

Rol vanaf de belegde kant de wrap strak op en zet deze om de 5 cm een cocktail prikker, zorg dat je ook door alle ingredienten gaat (vooral de komkommer/tomaat)

Snij de wrap nu in dikke plakken, zo dat er in elke plak een cocktail prikker zit.